Giris Yap
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Sohbet Menu

Hikayeler

Görüntüleyen:   1 Ziyaretçi

Türklük emareleri
Sadık Üye
Bilgi
1) Harbi Türk ilk gördüğü yabancıya önce küfür etmesini öğretir.

2) Bir Türk çorabının kirlenip kirlenmediğini onu burnuna götürüp koklayarak anlayabilecek kadar temizliğine düşkün birisidir.

3) Temkinli bir Türk, daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilir ama açmak için ikinci kez çalmasını bekler.

4) Damarlarında Türk kanı akan bir kadın desenlerini çok beğenerek aldığı yeni bir mobilyanın üstüne başka bir örtü örterek kullanmalıdır.

5) Bir Türk için araba, kadın, futbol topu önemlidir; bir trafik kazasından sonra kanlar içinde arabasından çıkıp sigarasını yakarak arabasına üzülen bir Türk görürseniz içgüdülerini dinliyor demektir.

6) Futbol topu olmadığı yerde top, misyonunu kumandaya devreder; bir Türk uzaktan kumandaya hakettigi özeni göstermeli, onu çorap poşetiyle kaplayıp lastikle de sağlamlaştırıp öyle kullanmalıdır.

Tarih: 27/10/2006 17:52
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Re: Türklük emareleri
Kıdemli Üye
Bilgi
abi buda çok hoştu, alemsin valla ;D

Tarih: 30/10/2006 14:39

Re: Türklük emareleri
Meraklı Üye
Bilgi
YA BİŞEY DİCEM BU TELEFONUN 2. KEZ ÇALMASINI BEKLEMEK BENDE VAR :))))

DEMEKKİ "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Tarih: 6/3/2007 21:04

Cvp: Türklük emareleri
Geçerken Uğradım
Bilgi
dogru soyluyorsun bazen turklugumuz tutuyor iste

Tarih: 16/3/2008 23:46

[Detaylı Arama]