Giris Yap
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Sohbet Menu

Hikayeler

Görüntüleyen:   1 Ziyaretçi

slm bende geldim...
Geçerken Uğradım
Bilgi
slm bende geldim.. Yurdal abi sana dedik su bilgisayarlarla fazla oynama diye bak yine bilgiler güme gitmiş..Bilgisayarı pencereden atarken haber verde aşağıda bekliyeyim..EEE dash abide mod olmuş..hayırlı uğurlu olsun.. Gerçi o kızlar yüzünden foruma bek bakamaz ama neyse Hacce ablamız umarım okulu bitirmiştir..Nalan ablamız gözükmez oldu..
Hadi herkese iyi sohbet ve bol muhabbetler..

Tarih: 16/1/2007 12:50
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Re: slm bende geldim...
Webmaster
Bilgi
Seni aramizda tekrar gormek guzel

Tarih: 12/2/2007 0:31

Re: slm bende geldim...
Geçerken Uğradım
Bilgi
Teşekkürler abi..Umarım iyisindir inşallah..Yalnız sakin ol sinirlerine hakim ol..Bilgisyarları pencereden dışarı atma..Bende dikkat ediyorum çanaklar beni aşağı atmasın diye..Hadi neyse bu kadar şaka yeter..kib.Allaha emanet ol herşey gönlünce olsun..Bol ve bereketli kazançlar..

Tarih: 9/3/2007 11:10

Cvp: slm bende geldim...
Geçerken Uğradım
Bilgi
Herkese yeniden selam..Mübarek ramazanınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim..
Yurdal abi görüşmeyeli nasılsın..Sağlık sıhhat iyidir inşallah..Herşey gönlünüzce olsun Allaha amnet olun..
yine ara sırada olsa görüşmek umut ve dileklerimle..
saygılar sevgiler hürmetler herkese..

Tarih: 16/8/2011 13:49

[Detaylı Arama]