Giris Yap
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Sohbet Menu

Hikayeler

Görüntüleyen:   1 Ziyaretçi

mizan-my istanbul
Geçerken Uğradım
Bilgi

Tarih: 27/5/2007 21:14
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Re: mizan-my istanbul
Webmaster
Bilgi
Selam yeni cikacak olan album de basarilar, gene de Turkce olsa daha guzel olurdu bence,ritimler kulaga hos

Tarih: 29/5/2007 14:23

mizan-my istanbul MTV TURKIYE'de
Geçerken Uğradım
Bilgi
MY ISTANBUL, cok kulturlu bir dunyada evini ve koklerini arayisin sarkisi.

Avrupa'nin kalbinden gelen alternatif rock grubu MIZAN'ın Istanbul askiyla yaptigi ve Istanbul'a armagan ettigi MY ISTANBUL, Avrupa'da yogun bir promosyon destegi ile Mayis ayinda yayinlandi. Alternatif rock ile dogu bati sentezinde Turk ezgilerini cesurca birlestiren MY ISTANBUL, MIZAN'in AVRASYA ismini tasiyan 2. albumlerinin ilk sarkisi. Sarki, Avrupa'da Istanbul icin boylesi profesyonel bir platformada Ingilizce olarak yapilmis ve Istanbul adiyla satısa sunulan bir ilk olma özelligine de sahip. MIZAN, Can Isik, Andi Jud ve Thomas Bürgin'den olusuyor. Grubun 2. albumleri olan AVRASYA Eylul ayinda cikacak.

MIZAN'in MY ISTANBUL klibi gectigimiz sali gununden itibaren MTV TURKIYE'de donmeye basladi. Klip ayni zamanda www.youtube.com'dan da izlenebiliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=E7VKrklooBU

Tarih: 22/6/2007 1:18
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

[Detaylı Arama]