Giris Yap
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Sohbet Menu

Hikayeler

Görüntüleyen:   1 Ziyaretçi

Fransanin yaptiklari
Webmaster
Bilgi
Arkadaslar bilindigi gibi Fransa sozde soykirimi artik inkar edene ceza verilebilmesi icin karar aldi, her ne kadar da kanun halen yasalanmis olmasada sizlerin tepkilerini almak istiyorum

Tarih: 16/10/2006 11:46
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Re: Fransanin yaptiklari
Geçerken Uğradım
Bilgi
fransa bugün varsa türkiyeye borçludur tarihlerine baksınlar öle konuşsunlar

Tarih: 16/10/2006 17:21
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Webmaster
Bilgi
Selam Drumm

Evet önce Cezayir deki yaptiklarini bir düsünsünler sonra gelip burnunu baskaarinin isine soksunlar, hem bunlara mi kalmis bu dava ? Ermeniler kendilerini savunamayacak kadar aciz mi, gelsinler belgelesinler biz de bunlara hak verelim !

Tarih: 16/10/2006 18:32

Kıdemli Üye
Bilgi
hem ermenilerin dünya üzerinde türk büyük elçilerine yaptıklarını daha unutmadık, öyle yok soykırım moykırım, iddaalarıyla bir yerlere varamazlar. kıssasa kıssas diyorum ben.

Tarih: 22/10/2006 23:19

[Detaylı Arama]