Giris Yap
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Sohbet Menu

Hikayeler

Görüntüleyen:   1 Ziyaretçi

Dj Traktor 3 mixer
Webmaster
Bilgi
Bilgisayarinizda profesyonel bir mixer istermisiniz ?
Native Instruments DJ Traktor serisini n en yenisini piyasaya surdu

Click to see original Image in a new window

Demos unu indirmek icin (ücretsiz) üye olmalisiniz, indirmek icin TIKLA

Tarih: 30/10/2006 14:09
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Re: Dj Traktor 3 mixer
Geçerken Uğradım
Bilgi
Bence basit ve yanından bile geçilmemesi gereken bir program. Virtual, Atomix, Traktor vs vs vs... Bunlar müzik ile ilgilenen veya ilgilenmek isteyenler için bir nevi zaman kaybi. Bunlar için harcayacağınız zamanı Cubase, Acid, Reason veya FL de kullanabilir, gelişiminizi en iyi şekilde yönlendirebilirsiniz. Mix adı üzerinde karışım yapmak kolaydır, çocuğun eline verseniz bu program demeyeyim birleştiricilerle sizden de iyisini yapabilir ama müzik apayrı bir konu.

Amacım bu konuyu açaba muhalif olmak değil, ama müzik üzerine çalışmaya gayret eden biri olarak bilgimi paylaşmak istedim.

Bilgi ve yardım isteyenler için de bölüm oluşturulursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım...

Saygılarımla,

Tarih: 11/11/2006 21:33

Webmaster
Bilgi
Yasin yorumun icin tesekkurler, diger DJ (veya remixer) arkadaslar da kullandiklari programlardan bahsederlerse birbirimize daha iyi yardimci oluruz

Tarih: 12/11/2006 15:30

Kıdemli Üye
Bilgi
Gerçekten yurdal abi arkadaş doğru söylüyor...Acid, Fl gibi programlar varken bunu kullanmaya çalışmak zaman kaybı ...
Native Instruments DJ Traktor programının bundan önceki sürümüne bakmıştım..o kadarda güzel değil ama bunu denemedim doğrusu ..
Ben başlayacak arkadaşlara Acid öneriyorum amtörden professionele kadar bi program....

Tarih: 13/11/2006 13:49
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

[Detaylı Arama]