Görüntüleyen:
1 Ziyaretçi
Re: Cevaplama cesareti olana bir soru.... |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
|
Vincecarte dostum cok iyi konulara deginiyorsun, cogu sirf muzik ve film indirmek icin siteye ugruyorlar ama eminim biraz tartisma ve sohbeti seven biri senin actigin konulara cevap vermeden gecmemeli
Dedigin olaylar o kadar yabanci degil, benim yakinimdan biri bile "torpil" bularak Ankara da askerlik yapti, hatta terror un en hizli zamanlarinda oldu bu. Biliyorum ama yanlis, dedigim kisi benim yakin bir arkadas ve sevinmedim de diyemem, neticede onu askerden sonra geri gorecegimdne emindim ama bu Dogu da olsa aynisi olmayacakti
Tarih: 15/11/2006 23:55
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Kıdemli Üye
![]()
|
işin birde şehitlik tarafından bakılacak olursa; hakkaride veya PKK bölgesinde askerlik yapmak bence çok büyük bir şeref. eger orda iyi bir amelle ölüp şehit olursak -ki bu herkese nasip olmaz- cennete giricez, gazi olursak bizden ayrılan parçamızın gittiği yere gitmek için ise ALLAH a dua edip parçamızın gittiği yere gidicez.
Tarih: 3/3/2007 14:19
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Geçerken Uğradım
![]() |
Farkli bir yaklasim dostum...Ama bizim Türkiyemizde bu gayet dogal parasi olan Dayisi olan her tarafda sözünü geciriyo belirli makam ve mevkiye gelmis insanlarin sözlerinin geciremeyecegi yer yok...Olan yine garibanlara oluyor!Bu Meselede MAALESEF Askeriye bile nasibini aliyo...
Saygilar!
Tarih: 5/3/2007 21:45
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Geçerken Uğradım
![]() |
her şeyi gayet iyi özetlemişsin dahada bişey söylemeye gerek olmadığını düsünüyorum. eline sağlık..
Tarih: 22/9/2007 16:04
|
|||
|
||||
Cvp: Cevaplama cesareti olana bir soru.... |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Geçerken Uğradım
![]() |
başkasının evlatları ölürken 'vatan için ölsünler " demek .DOGRU.'dur.
Tarih: 12/9/2008 14:36
|
|||
|
||||
Cvp: Cevaplama cesareti olana bir soru.... |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Meraklı Üye
![]()
|
Alıntı:
sen gönüllü olarak askerligini hakkaride yapmak istermiydin? tanidigin oglu ankarada askerligini yapip dönse...senin oglun hakkaride sehit olsa allah korusun fikrin degisir mi ? benim bi yakinim hakkaride sehit olsa mesela bende gurur duyarim onunla. ama yinede allah göstermesin. allah yazdiysa bozsun diyorum icimden. cünkü ben kaldiramam. bi yandan gurur duyarim. ama bi yandan da sevdiklerimin hakkaride askerlik yapmasini istemem.
Tarih: 13/9/2008 3:01
|
|||
|
||||