Görüntüleyen:
1 Ziyaretçi
Re: Türkiye nasıl gelişmiş bir ülke haline gelir? |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
|
Once Turkiye kendi benligini bulmali, bir de Avrupa Toplulugu hayalini birakmali ve daha gercekci olmali, kocaman ve dinamik bir ulke diger pacavra ulkelerin oyuncagi olmamali.
Turkiyede bir kere tum borcalarini silip ve cevrenin en zengin ulkesi yapma potansiye maden ve petrol vardir, ama bundan kimler faydalaniyor ? evet yabancilar ! Eski sitede bir de yazimiz vardi, Dogu da yabancilar haril haril toprak aliyorlar diye, niye ? yinne yeralti madenlerimiz kapaklamak icin. Zaten para oldukdan sonra gelisme kendi kendine gelir
Tarih: 16/11/2006 0:01
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Kıdemli Üye
![]()
|
bence egitimle olmalıdır. her devlet okulu bir özel okul kadar ögrencilere hizmet verebilmeli. ögrencilerin aklına vatana düşmanlıgı, ALLAH ı yok kabul ettirmeyi(haşa), herşeyi maddede arayan ögretmenleri devlet bünyesnden silerek yapılabilir.
Tarih: 3/3/2007 14:30
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Geçerken Uğradım
![]() |
böyle öğretmenlere şahit olduğun muhakkak!
ben sadece bir örnek rica edecektim.
Tarih: 29/8/2007 21:25
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Geçerken Uğradım
![]() |
öncelikle merkez bankasının basması gerekenn ama öyle yada böyle şekilde yıllardır basılamayan kendi paramızdan bahsetmek istiyorum ve ülkede kimin parasının kullanıldığına dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.en basitinden bir bilgisayar yada herhangi bir şey almak için bir dükkana girdiğimizde adamlar bize dolar olarak cevap vewriyo. burası türkiye değilmi kardeşim bu ülkenin kendi paarsı yok mu. yabancılaşıyoruz, kendi öz değerlerimizden vaz geçiyoruz, benliğimizi yitiriyoruz ve dahası kendi ellerimizle ülkemizi sömürge ülke statüsüne sokuyoruz.
Tarih: 22/9/2007 15:56
|
|||
|
||||