Görüntüleyen:
1 Ziyaretçi
Re: Siyaset ile dürüstlük bir arada yürütülebilir mi ? |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Webmaster
![]()
|
Bence bu mumkun bakiniz Adnan Menderes gibi bir siyasetci adam gibi adam neticede, ama bu cagimizda soylemek pek mumkun degil rant arttikca politikacilar halk dan evvel kendilerini dusunur oldu maalesef
Tarih: 15/11/2006 23:57
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Kıdemli Üye
![]()
|
bence böyle bir siyasetin olması için öncelikle halkımızın dürüst olması gerek. yani insanlar kendi aralarında doğru konuşup, emanete reayet etseler, vergilerini kaçırmasalar, siyaset adamlarıda o milletin içinden çıktıkları için dogal olarak dürüst, halkını kandırmayan, sadece hizmet aşkıyla yanıp tutuşan siyasetçiler olacaklardır. dürst bir siyaset için öncelikle biz halkın DÜRÜST olmamız gerek.
Tarih: 3/3/2007 14:39
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Geçerken Uğradım
![]() |
ben atatürk ün din ve devlet işlerini birbirini ayıramsından biraz söz etmek istiyorum. bu ülkede pek çok kişi bu konuda pek çok şey yazdı ama yazılıp çizilenin çoğu dinin devlet işlerine zarar vereceği düşüncesinden dolayı birbirinden ayrıldığı düşüğncesiydi.bense hiç öyle düşünmüyorum. zaman kılıç kalkan savaşlarının çok daha ilerisinde artık. bu zaman da savaşlar ovalarda değil masalarda yapılır hale geldi silah olarak ise kılıç kalkan değil yalan dolan kullanılır oldu.atatürk'ün ileri görüşlülüğünü bilmeyen taktir etmeyen yoktur düşüncesindeyim ve öyle düşünüyorum ki atatürk din ve devlet işlerini dinin devlete zarar vereceği düşüncesinden değil, devletin küçük! yalanlarının dine zarar vereceği düşüncesinden birbirinden ayırdığını düsünüyorum.
Tarih: 22/9/2007 16:15
|
|||
|
||||