Giris Yap
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Sohbet Menu

Hikayeler

Görüntüleyen:   1 Ziyaretçi

Radyo kuralim
Webmaster
Bilgi
Evet arkadaslar soru gayet basi , daha evvel radyomuz vardi ama belirli dinleyici uzerinde data tranferi yetmediginden kesiliyordu.

Yeni site ile yeni bir radyo kurmak istiyoruz, hem canli hem degisik DJ ler burda yerlerini alacak (once bizim modlar bu ise atlarlar bundan eminim )

Konuya oylarinizi ve yorumlarinizi bekliyoruz

Tarih: 31/12/2006 5:09
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Re: Radyo kuralim
Moderator
Bilgi
kuralimda abi az daha bekleye biliriz bence simdi kimin ne zaman zamani var kimin yok belli degil, ben daha yeni isimden istifa ettim bir süre evdeyim simdi yeni is bulasiye kadar benim zamanim var yani ama radyoyu nasil yapcaz gene scast üzerinemi yoksa sever felan varmi sende vardir ama basladimmi hemen kalite yüksek olsun

Tarih: 31/12/2006 12:20

Sadık Üye
Bilgi
Cunem onemli olan bizim simdiden bir baslangic yapabilmemiz, ben serveri felan ayarladim, ses kalitesine gelirs 24 veya 32 K/bit codlama artik geride kaldi bence 56 kb/bit tam guzel ne dinleyiciyi yorar ne de bizim datatransferi, bir de stereo yaptin degme keyfime, ben alyapiyi ufak ufak hazirliyorum, bu konuda diger uyelerin de tekilerini bekliyorum

Tarih: 31/12/2006 19:08

Moderator
Bilgi
vallah o zaman ben varim abi yeterli üye katilinca canli mikrofonlu yayinlar yarismalar herseyi yapariz alem FM gibi

Tarih: 2/1/2007 13:14

Webmaster
Bilgi
Radyo olayi zamanimin kisitli olmasindan biraz yavasladi, ama ilk firsatta bu projeyi hayata gecirecegiz arkadaslar

Tarih: 10/12/2007 15:00

[Detaylı Arama]