Görüntüleyen:
1 Ziyaretçi
|
|
baba para versene |
|
Meraklı Üye 
Giriş: 19/5/2008 12:59
Nerden almanci
Grup:
Üye
|
Baba para versene -Ne parasi ? -Valla fark etmez Türk parasi, amerikan parasi, İngiliz parasi olabilir. -Yaaa sabir
-Baba -yinemi para istiyon -yok baba. Para istemiyom. -Aslan oglum -Baba süper bi is kuruyom. Yalniz bu is icin annemin altinlarina ihtiyacim var baba. Köseyi dönüyoruz yakinda. - defoL git ****esek bu kacinci.
-baba para -ahh kalbim -baba tamam baba şaka yaptım. -ohhhh.
-Baba para versene. -**** daha dün para vermedim mi ben sana. Napcan yine -baba kontörüm bitti kontör alacam. -**** senin hattin faturali degil mi? Dün de faturami yatıracam diye para aldin yimezler. -Öyle mi dedim. Tüüühh.
-Baba bana para lazim? -Nekadar lazim? -200 euro yeter. -okadar mi? Dur askilikta ceketimin cebinden alip geleyim. -Caaaaat. -tühhh **** bababa yine kacti? Bir haftadir ayni numara.
-Baba para versene biraz. -**** artik elin ekmek tutsun calista kazan lan -Nedemek yaa sen bana 18 yasimi gecene kadar bakmakla yükümlüsün yasal olarak yani. -**** essek sen 18 yasinı geceli 18 yil oldu nerdeyse. -hadi yaa okadar oldu mu??
-Baba biraz para versene. -Lan ben senin yasındayken esek gibi calisip 4 nüfusu besliyodum. Bir gün yine calisirken... -Eywahh yine basladi. Tam 1 saat 20 dakika sürer bu nasihatnameyi okuması. Macı kaciracam. Keske istemeseydim.
-Baba paran var mi? -Var ama vermem. -Hönk
-Baba para versene . -Napcan yine parayi -baba Selin'in dogum günü hediye alcam -**** bu Selin'inde yilda 360 kere dogum günü oluyoo yemedim ama neyse..
-Baba, bana para versene. -Neden -Diyalog geregi iste, ver bakalim bisiler olur belki.. -Al, noldu? -Zenginlesmis bir diyalog oldu, daha ne?
-Amca bana para versene -Ne verecem lan, git babandan iste. -Annem git o amcadan iste dedi.. -emrah mi adin senin? -Evet amca..
Tarih: 4/7/2008 3:05
|
|
|
Cvp: baba para versene |
|
Sadık Üye 
Giriş: 27/9/2006 19:19
Grup:
Üye
|
[qoute]-emrah mi adin senin? -Evet amca.. [/quote]
Yaraliii :)
Tarih: 5/7/2008 12:19
|
|
|
|
Meraklı Üye 
Giriş: 19/5/2008 12:59
Nerden almanci
Grup:
Üye
|
ehehehhh bende cok begendim onu
Tarih: 6/7/2008 23:15
|
|
|
|
Geçerken Uğradım 
Giriş: 31/3/2009 23:09
Nerden sızır
Grup:
Üye
|
Amca bana para versene -Ne verecem lan, git babandan iste. -Annem git o amcadan iste dedi.. -emrah mi adin senin? -Evet amca..
:))))
Tarih: 3/1/2011 20:09
|
|