Görüntüleyen:
1 Ziyaretçi
Cvp: MANTIK SORULARI |
||||
|---|---|---|---|---|
|
Sadık Üye
![]()
|
Bu ne ya ?
1.Kedilerden baslayalim Cevap: 106 2. Once pilic sonra tilki ve daha sonra misir bu kafa ile sidmilik bu kadar
Tarih: 25/9/2008 14:10
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Meraklı Üye
![]()
|
ilk cevabin yanlisti.
ikinci cevabin dogru cevaba cok yakin. ama bitirmemissin.
Tarih: 26/9/2008 1:10
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Meraklı Üye
![]()
|
Gamze mantik sorularina bayilirim ilk cevabim : Bir ki$i oda sen :P
Tarih: 2/10/2008 4:50
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Meraklı Üye
![]()
|
eveeeeet. dogru bildin emekli :) ne insanlarla tanisiyormusum bende yahu
Tarih: 3/10/2008 1:24
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Moderator
![]()
|
Bayram ilk soruyu cevapladigina göre digerlerine de ben dalayum
2. Önce pilic ile gider, sonra misir ile gider, pilic ile döner, tilki ile gider ve pilic ile bitirir. 4. Ahmet Veli den yasli, Veli de Hasan dan GENC ise, Hasan in Ahmet den yasli olma ihtimali var dimi. 5. Aksam 4 mü, gece 4 mü ? Diyelimki gece nin 4 ü, Her saat 40 dakka sayalim 1h= 40 Dk. 2h= 1h 20 Dk. 3h= 2h yani 6 Saat de saat 4 ü gösterir, durdugu 4 saati de eklemis olursak Saat Sabah in 8 ini gösteriyor olmali 6. Cünküm yasayan adam Polat Alemdar olmadigi sürece gömülmez 8. Su 10. Server ?
Tarih: 4/10/2008 19:27
|
|||
|
||||
||||
|---|---|---|---|---|
|
Meraklı Üye
![]()
|
aferin sana dasch...
2. sorunun cevabi dogru (sayilir) Adam önce pilici karsi kiyiya tasir, geri gelir,tilkiyi alir karsi kiyiya birakir pilici yanina alir,pilici birakir, sonra yanina misir cuvalini alir pilici birakir, karsi kiyiya misir cuvaliiı birakir, sonra da gidip pilici alir ve geri döner. ufacik biseyi unuttun diye bu sorunun cevabini yazim dedim, göz yumim dimi. 4 sorunun cevabi: evet hasan ahmetten yasli. en büyükleri hasan, sonra ahmet ve veli 5. soru cok karisik bi soru. ip ucu versem de cok kolay olucak. bu yüzden susmayi tercih ediyorum simdilik. cevabini bende anlamamistim ilk. hesaplayip durdum... 6. sorunun cevabi cok ilginc :) yanlis cevap ! 8. sorunun cevabi ise dogru. kutlarim. 10. sorunun cevabi yanlis malesef sen cözersin hepsini. iyi gidiyosun. daschtan baska kimse cözemiyomu yoksa
Tarih: 10/11/2008 23:34
|
|||
|
||||