Giris Yap
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Sohbet Menu

Hikayeler

Görüntüleyen:   1 Ziyaretçi

Michael Jackson Müslüman oldu
Sadık Üye
Bilgi
MUSTAFA ÖNERİLDİ O MİKAİL'İ SEÇTİ

Adı verilmeyen gizli bir tanığın anlattıklarına göre, Jackson önceki gece bir imamı evine davet etti ve merasimin ardından Şahadet getirerek Müslüman oldu. İsim olarak önce Mustafa ismi önerildi ama O, hem dört büyük melekten biri olduğu için hem de ismine yakın olduğu için Mikail ismini seçti.

HAK YOLA YUSUF İSLAM DÖNDÜRDÜ

En yakın dostları olan şarkı sözü yazarı Dawud Wharnsby Ali (David Wharnsby) ve yapımcı Idris Phillips'in de (Phillip Bubal) teşvikleriyle önce inançlarını tartıştılar daha sonra Jackson Müslüman olmaya karar verdi.

İlk tebriğini Efsane sanatçı Yusuf İslam'dan alan Mikail Jackson, tüm gereklilikler bittikten sonra Mekke yoluna düşecek.

Hadi Hayirlisi

Tarih: 21/11/2008 18:49
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Reddit Rapor

Cvp: Michael Jackson Müslüman oldu
Moderator
Bilgi
Yine mi ?

Ya bu adam Sergen Yalcin kulüp degistirir gibi din degistiriyor, ya ben Dejavu yasiyorum, yada bu haber kolpa.
Mike Tyson ve Will Smith de oldugu gibi

Tarih: 22/11/2008 0:37

Cvp: Michael Jackson Müslüman oldu
Webmaster
Bilgi
Adamlar o kadar sapitiyor bakiyor baska care yok Müslümanligi seçiyorlar, ama gene de geç olsada dogru yolu buluyorlar, hadi hayirlisi

Tarih: 24/11/2008 17:07

[Detaylı Arama]